Simone Alexandra Johnson, le afafine o Dwayne Johnson (Le Papa) | Wiki/Bio, Tausaga, Net Worth, Uome

April 2024 · 3 minute read

O ai Simone Alexandra Johnson?

Simone Alexandra Johnson (Fa'ata'ita'i Amerika) ua lauiloa i le avea ma afafine o Dwayne Johnson. O ia o le ulumatua a Dwayne Johnson ma o le a faʻaauauina le talatuu a lona aiga. Na ia lipotia i le WWE Performance Center ina ia amata aʻoaʻoga ma o loʻo agai atu nei i le avea ma WWE's fa-tupulaga Superstar.

O ia o se sui faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa ua sainia i le IMG Models. Na taʻua foi o ia o le 2018's muamua Golden Globe Ambassador.

E ui ina tete'a ona matua, ae o lo'o tumau pea lona va'aiga malosi ma lona tama ma e masani ona vala'aulia i fa'afiafiaga kapeta mumu. E latalata foi o ia i lona tama ma o le tele o lona olaga. Na te lagolagoina faaiuga a lona tama, lea e aofia ai le la mafutaga ma Lauren Hashian.

O le IMG Models o lana ofisa faʻataʻitaʻiga faavaomalo. O ia foi o le amepasa muamua i le Golden Globe Awards, o se taimi mitamita mo ona matua.

Simone Alexandra Johnson Tausaga

S Simone Alexandra Johnson e 21 tausaga le matua, na soifua mai I le aso 14 o Aokuso, 2001, na fanau ai o ia i Davie, Florida, Iunaite Setete o Amerika. Ta'itasi

Simone Alexandra Johnson Maualuluga ma le mamafa | Vaaiga lautele

O Simone e tu i le 5 futu 10 inisi (1.77m) le maualuga. E 121 pauna foi (55 kg) lona mamafa.

O Simone Alexandra Johnson e nofofua i le taimi nei. E fiafia o ia e fa'alilolilo lona olaga patino, o lea e le tele ni fa'amatalaga. Mo le taimi nei, e sili ona ia taulai atu i lana galuega.

Simone Alexandra Johnson Net Worth

Simone Alexandra Johnson aulelei

E $700,000 le tau aofa’i o Simone Alexandra Johnson, lea na ia maua mai i le avea ai ma se fa’ata’ita’iga fa’apolofesa. O lona tama o Dwayne Johnson, e tusa ma le $420 miliona lona tau.

Simone Alexandra Johnson Tama, Dwayne Johnson | Vaaiga lautele

O Dwayne Johnson (“The Rock”) o se tagata ta'uta'ua ma se tagata ta'alo fa'apolofesa ua litaea. O ana ata sili ona lelei e aofia ai le 'The Fast and Furious,' 'Jumanji, Rampage, Baywatch ma Central Intelligence franchises, fa'apea foi ma le 'The Fast and Furious. O lona tama matua o Peter Maivia ma lona tamā o Rocky Johnson o ni tagata pi’i faapolofesa.

Na ia umia le WWE World Heavy Weight Championship mo le valu tausaga sosoo i le taimi o lana galuega fagatuaga manuia. Flex Kavanah, Rocky Maivia, ma The Rock o isi ona igoa. Ina ua mavae le valu tausaga o piiga, sa amata loa ona galue.

Faitau foi: Edith Mack Hirsch Bio, Tane, Maliu, Ta'uta'ua

O Lauren Hashian, o se tagata pese, o le toalua o Dwayne. Jasmine Lia, ma Tiana Gia, o le la fanau e toalua. O le aiga tu'ufa'atasi e foliga mai e malamalama lelei ma e masani ona fa'aalia i mea fa'atasi.

Simone Alexandra Johnson WWE | Vaaiga lautele

O Simone Johnson, le afafine o le siamupini o le lalolagi e 10 taimi, o loo toleni nei i le WWE Performance Center i Orlando.

O Simone Johnson, le afafine o le siamupini o le lalolagi e 10 taimi, na fanau ia Dany Garcia ma Dwayne Johnson “The Rock” Johnson.

Mulimuli ia i matou mo Faafouga vave

Mulimuli i tatou i Twitter, Pei o matou i luga Facebook  Faʻamolemole ia i matou YouTube Channel 

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifLS5jqygpqeemnqiuMSxmKecopZ6q7vHp6qopl2ZxKLFzZ5ko6eYo8CwutJmm5qtl53Bpr6MrZ%2BeZaKksKx51qKiomWSnrxurcaeZKedpGLEsL7ToWSbp6mbv6qxzZ1koZ2ZnLW1ecCnm2abkaeypr6O